Očekávaná akční adventura Marvel’s Spider-Man 2 dostane obvyklý day one patch. Studio Insomniac Games proto upozorňuje všechny, aby si před hraním nezapomněli aktualizaci stáhnout. Zpráva je určena zejména pro ty, co budou mít fyzickou verzi hry.

Aktualizace označena jako 1.001.002 přináší řadu vylepšení, zejména v úvodních částech hry. Ti, kteří si kupují digitální verzi, tak nemusejí nic řešit. Těm se patch stáhne v rámci předběžného stažení hry.

Patch vznikal v době, kdy už hra byla dokončena a začalo její lisování na Blu-ray disky. Bohužel nevíme, jakou velikost patch má.

Marvel’s Spider-Man 2 vychází v pátek 20. 10. 2023 na PlayStation 5 a obsahuje české titulky. Přečtete si / podívejte se na naši recenzi, kde jsme o hře napsali:

„Marvel's Spider-Man 2 přináší to, co jsme milovali na prvním díle. Příběh nabízí velkolepé vypravování plné známých tváří a společně tak vytvářejí ten nejlepší videoherní příběh o pavoučím hrdinovi. Soubojový systém je skvělý a schopnostmi mu dodávají zábavný šmrnc. A to zejména ty venomové. New York se rozrostl o nové čtvrti, které příběh využívá se vším všudy a současně přidává hromadu vedlejší aktivit, které paradoxně redukuje, ale o to více se aktivity zdají být rozmanitějšími.“