Zajímavě vypadající akční adventura Marvel 1943: Rise of Hydra od studia Skydance Games našla vydavatele. Tým kolem režisérky Amy Hennig, která je autorkou původní trilogie Uncharted, se dohodl se společností Plaion (dříve Koch Media). U nás by tedy krabicovky měla mít na starost společnost Playman.

„Jsme poctěni, že můžeme spolupracovat se společností Skydance Games a legendou tohoto odvětví Amy Hennig a společně vyvíjet jednu z nejočekávanějších AAA her, která je v současné době v přípravě,“ neskrýval nadšení Klemens Kundratitz, generální ředitel Plaionu. „Toto partnerství dvou ambiciózních nezávislých společností je dalším důležitým krokem v misi společnost Plaion stát se globální silou v herním světě.“

„Jsme přesvědčeni, že Plaion bude ideálním vydavatelským partnerem pro multiplatformní celosvětové vydání hry Marvel 1943: Rise of Hydra. Pro náš debutový titul vytváříme vlastní originální příběh ve světě Marvelu, který režíruje Amy Hennig. Jsme nadšeni, že jsme našli globálního vydavatele, který sdílí naši ambiciózní vizi projektu," přidal Julian Break, viceprezident společnosti Skydance Games.

O Marvel 1943: Rise of Hydra jsme slyšeli naposled v březnu letošního roku, kdy jsme se mohli podívat na příběhový trailer. Půjde o singleplayerovou hru zasazenou do období druhé světové války. Hlavním antagonistou bude teroristická organizace Hydra v nacistické verzi. Zastavit ji musí Kapitán Amerika a Black Panther. Příběh ovlivní také třenice mezi těmito superhrdiny. První spolupracuje s americkým vojákem a členem Howling Commandos Gabrielem Jonesem, zatímco Azzuri z roku 1943 bude doprovázet Nanali, vůdkyně špionážní wakandské sítě. Všichni čtyři hrdinové budou hratelní a kvůli záchraně musí odložit rozdíly a spory stranou.

Marvel 1943: Rise of Hydra je v plánu na rok 2025 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.