Studio Skydance New Media ve vší parádě představilo dříve potvrzenou akční adventuru s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem. Singleplayerová AAA hra, na které dělá tvůrkyně Uncharted Amy Hennig, se jmenuje Marvel 1943: Rise of Hydra a zavede nás do období druhé světové války.

Jak název napovídá, tak hlavním antagonistou bude teroristická organizace Hydra v nacistické verzi. Příběh ale ovlivní také třenice mezi Kapitánem Amerikou a Black Pantherem. První spolupracuje s americkým vojákem a členem Howling Commandos Gabrielem Jonesem, zatímco Azzuri z roku 1943 bude doprovázet Nanali, vůdkyně špionážní wakandské sítě. Všichni čtyři hrdinové budou hratelní a kvůli záchraně musí odložit rozdíly a spory stranou.

Mladého Steva Rogerse alias mladého Kapitána Ameriku si zahraje Drew Moerlein a Khary Payton se vžije do Black Panthera. Jde o Azuuriho, T'Challova dědečka a Black Panthera z dob druhé světové války.

V čerstvém příběhovém traileru, zveřejněném v rámci prezentace technologie Unreal Engine 5.4, můžete nasát atmosféru a pokochat se Eiffelovou věží v pozadí při okupaci Paříže. Amy Hannig jako autorka prvních tří dílů Uncharted slibuje originální příběh, ve kterém se čtyři hrdinové musejí spojit a překonat vzájemné rozdíly, aby se postavili společnému nepříteli. Hratelnost bude akční a inspirovaná komiksy, filmy a televizními seriály Marvelu. Zachytit má akci, vzrušení a dobrodružství po celém světě, na které se fanoušci těší už celá desetiletí.

Marvel 1943: Rise of Hydra využívá MetaHuman Creator. Díky němu jsou tvůrci schopni do hry přenést výkony herců a všechny potřebné detaily. Ty oceníme v roce 2025, kdy má titul vyjít na dosud neoznámené platformy. S největší pravděpodobností to bude PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.