Oficiální stránky Nintenda předčasně odhalily pokračování tahové taktické hry Mario + Rabbids Kingdom Battle, která vyšla v létě 2017 na Nintendo Switch. Příznivci tohoto titulu se mohou v příštím roce těšit na Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

O pár hodin později Ubisoft představil Mario + Rabbids: Sparks of Hope na své tiskové konferenci v rámci E3. Ukázal filmeček a první gameplay trailer.

Popis hry potvrzuje návrat Maria, Luigiho, princezny Peach, Rabbida Peach, Rabbida Luigiho a všech ostatních postav, které se objevily už v předchozím díle. Počítat můžete se strategickými bitvami z Kingdom Battle. Ty mají být nyní taktičtější kvůli přítomnosti Sparků, galaktických entit, které vám mohou poskytnout bonusy a různé schopnosti.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Na hrdiny čeká galaktická cesta s cílem porazit zlovolnou entitu a zachránit své společníky. „Hra je určena pro všechny hráče. Prozkoumejte planety po celé galaxii a odhalte záhadná tajemství a splňte zajímavé úkoly,“ dočteme se na stránce Nintenda.

V den vydání, které proběhne v roce 2022 na Nintendo Switch, by ve hře mělo být devět postav, noví bossové a někteří známí nepřátele, s nimiž budete bojovat. Za úkol budete mít zachránit roztomilé Sparky, kteří žijí v galaxii a kteří vám dají zvláštní schopnosti, jež můžete využít v boji.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope máme čekat v roce 2022 na Nintendu Switch.