Do předplatného Xbox Game Pass a PC Games Pass míří tři hry. Microsoft vybral dvě starší, ale oblíbené hry. Třetí je úplná novinka, která nemá vůbec špatné hodnocení.

První dvě hry nepřekvapí. Už dříve byla potvrzena Mafia: Definitive Edition s českým dabingem. Plnohodnotný remakem české klasiky má český dabing a zve do fiktivního města Lost Heaven ve 30. letech minulého století. Tady se vžijete do Tommyho Angela, taxikáře, jehož život se zcela změní a stane se mafiánem.

Dále je tady Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Zmodernizované první tři díly známé skákačky, které původně vyšly pro první PlayStation. Vývojáři vytvořili vše od základu v novém grafickém enginu. Jen si připravte pevné nervíky, budete je se známým vačnatcem potřebovat.

První polovinu měsíce uzavře novinka Creatures of Ava. V nezávislé dobrodružné akci od Inverge Studios se připojíte k mladé badatelce přírody Vic na její výpravě na planetu Ava. Prozkoumáte čtyři odlišné a barevné ekosystémy plné života, zkrotíte více než 20 divokých zvířat se seznámíte se s obyvateli tohoto zajímavého světa.

Zahraniční novináři si už Creatures of Ava zahráli a výpravu hodnotí kladně. Na Metacritic má průměrné hodnocení 78 ze 100, zatímco na OpenCritic je to ještě o bod více. Recenzenti si pochvalují nádherný otevřený svět, kreativní boj, promyšleně napsané postavy a působivé vedlejší mise.

Kdy a na čem? Hra Creatures of Ava bude už zítra dostupná v Game Passu pro PC, Xbox Series X/S a cloud. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy dorazí na PC, konzole Xbox a cloud ve čtvrtek 8. 8. a Mafia: Definitive Edition na stejné platformy 13. 8.

15. 8. se v Game Passem rozloučí tyto hry. Jako předplatitel na ně máte 20% slevu.

  • Airborne Kingdoms (PC, konzole a cloud)
  • Offworld Trading Company (PC)
  • Shadow Warrior 3 (PC, konzole a cloud)
  • The Texas Chainsaw Massacre (PC, konzole a cloud)