Společnosti 2K Games a Hangar 13 oznámily příchod krabicové verze Mafia: Trilogy pro PC. Ta byla dosud k dostání pouze digitálně, od 20. 11. se ale začne prodávat fyzicky u vybraných prodejců. Uvnitř krabičky najdete digitální kód pro aktivaci na Steamu.

Bohužel si vydavatel nepřipravil nic, čím by krabičku obohatil, což je jistě škoda. Fanoušci by uvítali například mapy všech třech světů trilogie Mafie. Místo toho je jim slibován předobjednávkový bonus.

Cena Mafia: Trilogy ve fyzické podobě pro PC by měla být 899 Kč.

MAFIA TRILOGY OBSAHUJE:

Popis je od českého distributora, společnosti Cenega Czech.

Mafia: Definitive Edition – Kompletně a do detailu přepracovaná verze původní hry z roku 2002, která přinese zmodernizovaný herní scénář s novým bohatým dialogem, rozvinutější příběhové pozadí a dodatečné filmečky, zcela nové hratelné sekvence a prvky hratelnosti a mnohem více. A co je nejdůležitější – bude to stále ta Mafia, jak si ji pamatujete – jen ještě o kus lepší a zábavnější. Hra obsahuje přepracovaný český dabing.

Přečtěte si také: Jak se prodává Mafie, GTA V a další hry od Take-Two?

Mafia II: Definitive Edition – Přepracovaná hra z roku 2010 v ultra HD kvalitě - 4K. Obsahuje veškerý původní i bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, přídavky a aktualizace). Hra obsahuje původní český dabing.

Mafia III: Definitive Edition – Kompletní vydání původní hry z roku 2016. Obsahuje veškerý původní i bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, přídavky a aktualizace). Hra obsahuje české titulky.