Před měsícem a několika dny byla díky fotografii deluxe edice knihy The World of Cyberpunk 2077 odhalena část mapy Night City. „Noční město“ v Cyberpunku 2077 nemá být podle slov vývojářů tak velké jako svět v oblíbeném Zaklínači 3, místo toho bude hra hustší. Její největší část totiž tvoří futuristické město, zatímco v dobrodružství Geralta z Rivie to byly prázdné, otevřené venkovní prostory.

Už před měsícem jsme věděli, že se nám naskytl pohled pouze na část mapy. Detailnější pohled získáváme dnes díky další fotce již zmíněné knihy. Obrázek odhaluje oblasti, které nebyly předtím k vidění. Můžeme si prohlédnout severní část, na kterou je napojeno letiště. Vedle je voda - moře nebo jezero.

Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna/apríla 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Pokud se hry nemůžete dočkat, tak si čekání zkraťte u demaku. Bearly Regal zveřejnil svůj projekt z Dreams. V této PS4 exkluzivitě vytvořil trailer složen ze záběrů, které prezentoval CD Projekt RED. Rozdíl je v tom, že Cyberpunk 2077 takhle vypadá jako hra z PS1.

Tímto způsobem vytvořil Regal dříve demage Death Stranding.