Legendární DOOM je možné spustit opravdu na jakémkoliv zařízení. Kromě počítače, konzole a mobilů se to podařilo na kalkulačce, tiskárně, ledničce, osciloskopu, bankomatu, těhotenském testu, tabulce v Excelu nebo v poznámkovém bloku ve Windows. Pokud jste si mysleli, že nic dalšího už přijít nemůže, tak přišlo.

First-person střílečka od id Software, která původně vyšla v roce 1993, funguje už i na sexuální hráčce pro muže. Její autor dokonce myslel na to, že když vystřelíte nebo zabijete nepřítele, tak sexuální hračka vibruje.

Tenhle fanouškovský projekt nese název Dong Doom a je za něj zodpovědný YouTuber Aaron Christophel, který dříve umožnil hrát Dooma na elektrickém zubním kartáčku. V obou případech potřebujete zařízení s displejem.

Do seznamu výše ještě přidejme sekačku na trávu, střevní bakterie, Game and Watch od Nintenda, garáž plnou hnijících brambor nebo upravenou kostičku stavebnice LEGO.

Připomeňme, že před měsícem byl odhalen nový díl. DOOM: The Dark Ages vyjde v roce 2025 na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.