Společnosti Sony Interactive Entertainment a SIE Santa Monica Studios zveřejnily launch trailer na God of War: Ragnarök.

Video, které láká na blížící se vydání očekávané PlayStation exkluzivity, má pouhých 31 sekund a je sestaveno ze záběrů, které jsme ve větším množství už viděli. To jasně dokládá, že vývojáři nechtějí hráčům kazit zážitek a prozrazovat něco dalšího z příběhu.

Trailer ukazuje jízdu na vlčím spřežení, útok Freyi na Krata, Ódinovu návštěvu u Atrea a potvrzuje přítomnost Thóra a Týra.

„Fimbulská zima je v plném proudu. Kratos a Atreus se musí vydat do každého z devíti světů a hledat odpovědi, zatímco se ásgardské síly připravují na předpovězenou bitvu, která ukončí svět. Během cesty budou prozkoumávat úžasné mytické krajiny a čelit strašlivým nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Hrozba Ragnaröku se stále víc přibližuje. Kratos a Atreus musí volit mezi vlastním bezpečím a bezpečím světů,“ uvádí tisková zpráva o příběhu.

God of War: Ragnarök vyjde 9. 11. letošního roku na PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve hře budou české titulky. Těšíte se?