Studio Rockstar Games kvůli Grand Theft Auto VI navázalo spolupráci s umělci a celebritami. První potvrzenou hvězdou je americký rapper a streamer T-Pain, kterého komunita kolem GTA Online dobře zná. Faheem Rashad Najm totiž velmi aktivně hrál multiplayer současného dílu a spolupracoval na NoPixel, jednom příběhovém serveru GTA Online.

Minulý čas je správně. Kvůli spolupráci na GTA 6 musel přestat hrát na roleplay serverech. Zakázal mu to sám Rockstar, jak potvrdil svým fanouškům. Už ale neřekl, jakou roli v očekávané gangsterské akci má. Vývojáři využívají umělce různými způsoby, T-Pain může být jedním z moderátorů rádia, případně se může objevit přímo ve hře jako postava.

T-Pain i jeho komunita jsou rozhodnutím Rockstaru zmateni, protože společnost před časem koupila moddery stojící za FiveM a RedM. První umožňuje vytvářet multiplayerové modifikace do GTA Online, druhý to samé do Red Dead Online.

T-Pain je také producentem a zakladatelem vydavatelského labelu Nappy Boy Entertainment. Pochlubit se může dvěma prestižními cenami Grammy z dvanácti nominací. Rovněž je to jeden z prvních rapperů, kteří začali požívat Auto-Tune pro úpravu hlasu.

Z GTA 6 jsme zatím viděli jeden trailer. Hra je v plánu na rok 2025 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.