Jon Paquette zodpovědný za příběh v Marvel’s Spider-Man 2 prozradil více informací o tom, co můžeme čekat. Dozvěděli jsme se, že důležitý je nejen Venom, ale také druhý antagonista v podobě Kravena. Ten v předchozích dílech události tiše pozoroval a nezasahoval do nich. To se teď změní a Peter Parker a Miles Morales se s ním setkají.

„Kraven je naším katalyzátorem všeho, co se děje. Když dorazí do New Yorku, začne se spousta věcí hroutit. Objeví se Lizard, objeví se Symbiont. A jak jste krátce viděli v traileru, Miles je nucen postavit se tváří v tvář Mr. Negativovi, muži, který zabil jeho otce. Takže v této hře se odehrává spousta dramat,“ uvedl Paquette na Comic-Conu.

Příběh se odehrává nějakých 9 měsíců po Spider-Man: Miles Morales. Oba pavoučí muži řeší problémy v osobním životě a do toho nový černý oblek bude mít na Petera stále intenzivnější vliv.

„Neuvěřitelná síla symbionta nutí Petera a Milese čelit těžké zkoušce síly, a to jak v masce, tak i bez ní, když musí najít rovnováhu mezi svými životy, přátelstvím a povinností chránit ty, kteří to potřebují,“ dočteme se v oficiálním popisku.

Kromě nových padouchů se můžete těšit také na větší herní svět, který zahrne Brooklyn a Queens, stejně tak místa jako Coney Island. To se bude hodit nejen houpání na pavučinách a skákání, ale rovněž novinka v podobě pavučinových křídel. Další novinkou hry je možnost rychle přepínat mezi Peterem Parkerem a Milesem Moralesem.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde 20. 10. letošního roku na PlayStation 5. Ve hře budou české titulky.