Odpůrci Epic Games Store si po roce a necelém měsíci budou moci koupit SnowRunner a Predator: Hunting Grounds.

Off-road simulace SnowRunner bude na Steamu a Windows Store dostupná od 18. 5. letošního roku, oznámila společnost Focus Home Interactive.

Dodatečné balíčky, včetně třech velkých expanzí s novým prostředím a výzvami, se budou prodávat zvlášť. Součástí hry jsou české titulky.

Ve hře SnowRunner usednete za volant výkonných vozidel a budete překonávat extrémní otevřená prostředí s nejlepší simulací terénu v historii. Čeká na vás 40 vozidel značek jako Ford, Chevrolet či Freightliner.

„Překonávejte bahno, rozbouřené vody, sníh a zamrzlá jezera při plnění riskantních zakázek a misí. Rozšiřujte a přizpůsobujte svůj vozový park pomocí řady vylepšení a doplňků včetně zvýšeného sání do hlubokých vod nebo řetězů na zasněžené pláně,“ láká na dobrodružství tisková zpráva.

Přečtěte si také: SnowRunner v zalesněné oblasti umožní nakládat dřevo
  • Hrajte sami nebo s dalšími 3 hráči v kooperativním režimu!
  • Čelte extrémním prostředím s důkladně propracovanou fyzikou.
  • 40 unikátních vozidel k odemknutí, vylepšení a přizpůsobení.
  • Plňte desítky náročných misí napříč propojeným světem.
  • Hrajte sami nebo s dalšími 3 hráči v kooperativním režimu.

Pro hraní potřebujete minimálně Windows 7, 8 nebo 10 (64-bit), procesor Intel i3-4130 3,4 GHz / AMD Ryzen 3 2200U 3,4 GHz, 8 GB RAM, grafickou kartu GeForce GTX 660 / Radeon R9 270 (2 GB VRAM) a 20 GB volného místa na disku.

18. 5. dorazí SnowRunner na Nintendo Switch, rovněž s českou lokalizací.

Včera byl navíc na Steamu vydán Predator: Hunting Grounds. Asynchronní multiplayerová akce obdržela rovněž novou aktualizaci s novou mapou a spoustou doplňků – dostupných i na Epic Games Store a pro PS4 verzi.

Mapa Airstrip má v hluboko v džungli prověřit dovednosti hráčů. Vývojáři na ní pracovali přibližně sedm měsíců a nabízí 12 různých misí.

Současně přichází spousta kosmetických maličkostí pro Predátora, včetně brnění a zbraní.

Přečtěte si také: Arnold Schwarzenegger míří do střílečky Predator: Hunting Grounds