To máte tak. Vaše hra se nachází ve stádiu, kdy o ní nikdo nic neví - pomalu ani vývojáři. A poté během mžiku se toho ví daleko víc (nebo taky ještě méně než předtím). Jo jo, mluvíme opět o Death Stranding, nadcházejícím projektu talentovaného Hidea Kojimy. Kojima v jednom z posledních rozhovorů tohoto roku sdělil, že se máme příští rok těšit na překvapení.

Hideo Kojima nejdřív poznamenal, že vývoj Death Stranding jde od stávky velice dobře. Rychlost má být tak pozitivní, že příští rok se dočkáme oznámení, jež "překvapí opravdu každého". „Nikdy jsme neviděli, že by vývoj hry byl tak rychlý,” okomentoval Kojima. 

Můžeme debatovat o tom, že např. už na podzim by Death Stranding bylo hotové. Anebo by bylo skvělé, kdyby se ve hře objevila třeba Jennifer Lawrence (vzhledem k paletě mužských tváří by nebylo ku škodě, kdyby se zde objevila i zástupkyně něžného pohlaví... ale to zůstane asi jenom ve snu nás foreveraloneů). Kojima ale umí napínat a vzhledem k dosavadní stálé nepochopenosti Death Stranding to může být i prkotina. Ale i tak to chceme!