Tak tohle je překvapení pro všechny milovníky koček. Insomniac Games se rozhodli obohatit Spider-Man: Miles Morales o netradičního společníka a spolubojovníka. Hlavní hrdina Miles Morales bude v batohu nosit Spider-Cat, která mu pomůže v misích. Nejprve ale musí Miles kočku ve velkoměstě najít a zachránit ji. Poté se vám odemkne speciální oblečení s mikinou a batohem. Když si tento skin zvolíte, budete moci během boje pavoučí kočku využívat.

Více uvidíte ve videu nahoře. Já v souvislosti s kočkou připomenu, že v animovaném akčním filmu Spider-Man: Paralelní světy z roku 2018 se objevil mutant Spider-Ham s rypáčkem.

Níže najdete ještě jedno video od Game Informeru. To tentokrát ukazuje v akci Milese Moralese a Petera Parkera. Včera jsme vás informovali, že Miles bude v příběhu nezkušený, Peter zastává roli mentora a Miles bude jedinou hratelnou postavou. Příběh se odehrává rok po událostech ve Spider-Manovi a Milesovi je 17 let. Už je to tedy rok, co byl Miles kousnut pavoukem, ale své nové schopnosti ještě nemá plně pod kontrolou. Tvůrci vytvořili řadu nových animacích, které mají prezentovat nezkušenost mladého protagonisty i při jednoduchých akcích, jako je například houpání mezi mrakodrapy. Matka Milese stále neví o jeho tajné identitě a často mu volá. Během telefonátů je Miles nucen hledat výmluvy, aby ospravedlnil své zpoždění.

Spider-Man: Miles Morales vyjde 12. 11. letošního roku na PlayStation 5 a PlayStation 4. Dražší Ultimate edice pro PS5 zahrne také Spider-Man Remastered, který se nebude prodávat samostatně.