Společnost Electronic Arts do svého portfolia zahrnula arkádovou sportovní akci Knockout City od Velan Studios. Ve hře na vás čekají velkolepé bitvy ve vybíjené pro více hráčů. Připravit se máte na skvělou zábavu a intenzivní soupeření ve zcela nových týmových multiplayerových hrách.

„Upravte si postavu a vytvořte tým s přáteli s cílem ovládnout Knockout City. Vyřazujte protivníky lstivými střelami a koordinovaným týmovým postupem, zatímco se budete vyhýbat míčům letícím přes mapu, nebo je chytat. Nemáte míč? Žádný problém! Doslova se můžete stočit a udělat míč ze sebe, dostat se do rukou spoluhráči a stát se nejničivější zbraní,“ uvádí tisková zpráva.

„Hra je neustále zajímavá díky různým podivuhodným typům míčů, lokalitám a herním režimům. Každá sezóna navíc přináší nové mapy, typy míčů, odměny, události a výzvy. Házejte, chytejte, přihrávejte, uhýbejte a probíjejte si cestu k pozici jedničky ve vybíjené.“

Než přejdeme na hlavní prvky a vlastností, tak Knockout City vyjde pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. 20. 2. je pro počítače v plánu uzavřená beta. Hra bude hratelná také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S prostřednictvím zpětné kompatibility.

Zběsilá a zábavná hra – Ovládněte město v bleskových zápasech pro více hráčů s bláznivým systémem vybíjené. Zefektivněte své útoky přihrávkami, které zesilují razanci hozeného míče k vybití soupeře, trefujte protivníky různými speciálními míči nebo se sami proměňte v míč, který může hodit váš spoluhráč.

Vytvořte tým – Dejte s přáteli dohromady hvězdný vybíjenkářský tým pro zápasy ve více hráčích napříč platformami. Společně vyřazujte soupeře v zápasech 3 na 3, 4 na 4, nebo hrajte „všichni proti všem“. Přihrávejte, házejte a taktizujte v rámci týmu, abyste dominovali a získávali osobité týmové odměny.

Definujte svůj styl – Předveďte své postavení a jedinečný vzhled postavy i týmu díky bohatým možnostem přizpůsobení. Upravte si vzhled, vybavení i postoj – Můžete měnit typ těla a účes, speciální kluzák nebo týmové vozidlo či animace na oslavu vítězství, zklamání z prohry nebo poškádlení soupeře.

Ovládněte Knockout City – Boj o město s ostatními týmy se odehrává na dynamických mapách na celém jeho území. Díky speciálním prvkům každé mapy nabízí všechny hry intenzivní a nečekaný zážitek. Vybíjená se odehrává v zadních uličkách s pneumatickými rourami, na střechách mrakodrapů, na rušných ulicích, a dokonce i u místní restaurace či na staveništi. Mezi úhyby před letícími míči musíte dávat pozor na jedoucí auta, sesuvy ze střech nebo dokonce tu a tam na demoliční koule.

Velmi svěží, ale přesto ne zcela neznámý zážitek – Díky tradičnímu ovládání je velmi lehké naskočit do hry, ale šampionem se může stát jen ten, kdo trénuje. V soutěži, kde mají všichni stejné podmínky, se prosadí jen ti nejšikovnější vybíjenkáři. Využijte své znalosti k mistrovskému zvládnutí záludností hry a dorážejte soupeře spektakulárními KO.