Při spuštění předběžného přístupu to nástupci skvělého a oblíbeného Kerbal Space Programu moc nevyšlo. Hráči na dvojce nenechali niť suchou. Po dlouhých deseti měsících je tady konečně vytoužená aktualizace. Ta by měla postupně získat zpět sympatie hráčů.

Opravy a vylepšení obdržel Kerbal Space Program 2 už během letošního roku. Teprve For Science! má ale komunitu potěšit. A jak to vypadá z prvních ohlasů, tak stavitelé a badatelé jsou opravdu potěšeni.

For Science! přináší nový typ kampaně. Režim Exploration vám umožňuje zaměřit se na vědu v unikátních biomech v celé Kerbolarské soustavě a využívat nové poznatky k získání dalších dílčích technologií ve výzkumném a vývojovém středisku. Například můžete odemknout prostředky pro cestování napříč celou Kerbolarskou soustavou – od domovského Kerbinu přes nejvzdálenější oblasti Eeloo až po temné hlubiny Evy. Postupnými krůčky se tak dostanete dál a dál a každá vaše cesta by měla být odměněna.

U příležitosti nové aktualizace je Kerbal Space Program 2 na Steamu v akci za 39,99€. Sleva 20 % je platná do 4. 1. 2024.