Dabér Luca Ward, který namluvil italskou verzi Johnnyho Silverhanda, se pochlubil jednou zajímavostí. Podle něho se Keanu Reeves zamiloval do Cyberpunku 2077 natolik, že požádal CD Projekt RED, aby zdvojnásobili čas pro jeho postavu na obrazovce. To mělo za následek téměř zdvojnásobení délky dabingu.

Johnny Silverhand, kterého si zahrál Keanu Reeves, bude ve hře nehratelnou postavou s největším počtem dialogů. Pokud Luca Ward na Lucca Comics and Games 2019 mluvil pravdu, tak kanadský herec si svou roli užil natolik, že přemluvil vývojáře Zaklínače 3, aby mu v Cyberpunku 2077 věnovali více prostoru, než původně plánovali.

Už v červenci šéf příběhové stránky Marcin Blacha z CD Projektu RED uvedl, že Keanu Reeves se postaral o to, aby Silverhand byl komplexnější postavou. O tom svědčí i jeho vystoupení na letošní E3, kde Reeves oznámil datum vydání hry. Přitom Keanu Reeves nemá v poslední době nouzi o práci. Úspěch u trilogie Johna Wicka mu zajistila, že bude představitelem Nea v Matrixu 4.

Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna/apríla 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Potvrzen je i příchod na streamovací službu Google Stadia. Analytici očekávají, že se během prvního roku prodá až 20 milionů kusů hry.