Suicide Squad: Kill the Justice League, které zklamalo vydavatelskou společnost Warner Bros, se připravuje na start první sezóny. Část obsahu s Jokerem se objeví 28. března/marce.

Vyšinutý komediant pochází z alternativní dimenze zvané Elseworlds. Díky tomu jsou vývojáři ze studia Rocksteady schopni do hry přidat jakoukoli postavu ze světa DC a rozšířit seznam hratelných hrdinů i nepřátel.

Joker se postaví na stranu Sebevražedného oddílu se svým obuškem a deštníkem na raketový pohon, který mu umožňuje se vymrštit do vzduchu a rychle se přemisťovat. Doprovodí ho nové prostředí, nové aktivity a pevnosti, nové bitvy s boosy, další varianty nepřátel či nový obsah pro hádanky s Riddlerem.

V případě jednoho z nejslavnějších padouchů DC to bude prostředí The Daily Cackle. Později se do hry má dostat například zamrzlá verze Metropolis, Arkham Asylum, Gotham City nebo něco, co vypadá jako Metropolis se středověkou tématikou. Důležité ještě je, že všechny epizody/sezóny budou zdarma.

Minulý týden vyšel patch řešící hlavní problémy Suicide Squad: Kill the Justice League. Od pohody mají ale autoři ještě daleko a čeká je spousta další práce. Přiznávají problémy s přihlášením nebo matchmakingem.

Pokud náhodou někdo čeká na Epic Games Store verzi, tak ta byla znovu odložena. Spuštění mělo proběhnout dnes. Nyní směřuje na 26. března/marce, bez dalších podrobností o důvodech odkladu.