Jiří „Denisa“ Procházka rozšířil řady zápasníků EA Sports UFC 4 a stal se prvním Čechem ve hře. Procházka byl do hry přidán prostřednictvím bezplatné aktualizace, kterou dnes vydalo studio EA Vancouver.

Osmadvacetiletý Procházka si premiéru v elitní profesionální soutěži ve smíšených bojových umění užil v létě minulého roku. Bývalý šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation se nyní představí hráčů v EA Sports UFC 4. Hra vyšla loni v létě pro PlayStation 4 a Xbox One.

Český borec se v současné době nachází na 5. místě ve světovém žebříčku polotěžké váhy UFC. Ve hře obdržel velmi solidní hodnocení - 4,5 hvězdy z pěti za postoj a zdraví a 3,5 hvězdy za grappling. To je situace, kdy se soupeře snaží svým tlakem donutit vzdát zápas.

„Je to pro mě pocta. UFC jsem nikdy moc nehrál. Mým favoritem byl vždy hlavně Mortal Kombat, teď už si ale UFC zase zahraju. Můžu tam vidět věci, které se normálně hned tak nevidí. A to mě na tom právě láká. Člověk tam vidí různé styly bojových umění, ale v takovém provedení, že jsou opravdu úžasný,“ komentoval Procházka přidání do UFC 4 pro iSport.cz.

Přečtěte si také: UFC 4 je čisté žadonění EA o vaše peníze

Patch s označením 7.0 obsahuje také nový legendární model Conora McGregora v podobě z UFC 178 s hodnocením 4,5. Samozřejmostí je oprava chyb, vylepšení hry a několik dalších maličkostí.

Uvidíme, kdy a jestli vůbec se do UFC 4 dostanou další zástupci: David Dvořák, Makhmud Muradov a Lajoš Klein, jenž je historicky prvním Slovákem v UFC.

Pokud chcete Jiřího Procházku vidět v akci, tak se 27. 2. 2021 utká s dvojkou polotěžké váhy. V hlavním zápase večera bude bojovat s Američanem Dominickem Reyesem.

*Zdroj úvodního obrázku: BJP-store.