Unikla říjnová nabídka her, kterou by si měli mít možnost stáhnout předplatitelé PlayStation Plus. Přináší ji zdroj, jenž se postaral o předběžné zveřejnění aktuální nabídky pro září 2021, francouzský server Dealabs. Z toho důvodu je tato spekulace více důvěryhodná.

Pokud se ukáže jako pravdivá, tak na majitele PlayStationu 5 má čekat střílečka z druhé světové války Hell Let Loose, která nabídne vzrušující bitvy až pro 100 hráčů a klade důraz na realističnost. Tady je ještě zajímavé, že na 5. 10. je v plánu vydání PS5 a Xbox Series X/S verzí.

My jsme nedávno recenzovali PC verzi Hell Let Loose a nazvali jsme ji parádní ukázkou hrůz druhé světové války. Druhá světová válka je výborně zpracovaná a přináší vyvážení obtížnosti mezi simulací a arkádou. Hůře na tom byla optimalizace a špatná podpora serverů.

Druhou hrou, tentokrát i pro PS4, má být krvavá bojovka Mortal Kombat X. Tady může zamrzet, že součástí PS Plus nebude novější Mortal Kombat 11, ale díl z roku 2015. V některých zemích může dojít k výměně za jiný titul z důvodu přílišné brutality.

Třetí do party je údajně PGA Tour 2K21, golfová simulace od 2K Games přinášející širokou škálu skutečných golfistů, hřišť a soutěžení.

Jak byste byli spokojeni s těmito hrami?

K oficiálnímu oznámení her pro říjen s PlayStation Plus dojde ve středu a nabídka bude dostupná od 5. 10. Do té doby máte možnost si do digitální knihovničky přidat Overcooked! All You Can Eat (pouze PS5) a Hitman 2 s Predator: Hunting Grounds pro PS4 a PS5.