Po dlouhých 13 letech jsme se dočkali pokračování střílečky Warhammer 40,000: Space Marine. Studio Saber Interactive se návratu brutální akce z pohledu třetí osoby zhostilo se ctí. To potvrzuje průměrné hodnocení novinářů i samotných hráčů.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 má na Metacritic průměrné hodnocení 82 %. Od hráčů potom 8/10. Na Steamu má hra velmi kladné uživatelské recenze. V době psaní těchto řádků 81 % z 62 843 uživatelů ohodnotilo titul kladně.

Jak to bývá, najdou se hráči, kteří si stěžují na bezduché střílení a koridorovou hratelnost. Jak jste na tom vy? Jak vám se libí Space Marine 2? Hru můžete ohodnotit v naší anketě. Ocením, když také napíšete do komentářů, co se vám na hře líbí a co naopak nelíbí.

Kolega Jakub Kadlus si hraní užil a řekl/napsal o ní: „Jde o neuvěřitelně dobrou rubačkou, které dělá čest světu Warhammer 40 000. Pro fanoušky této legendární série je hra naprostou nutností, pro ty ostatní je to stále skvělý titul, ve kterém ale možná budou nováčci trochu tápat. Tak či onak se nedá popřít, že je to skvěle zpracovaná střílečka, které vás zabaví na pár večerů a o to víc, jestli máte přátele se kterými můžete projít nejen kampaň, ale i kooperativní mise.“

Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyšel na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra obsahuje české titulky.