V pondělí večer jsme mohli vidět tiskovou konferenci i známého vydavatele her Ubisoft. A co za show si pro nás připravili? No pojďme si to shrnout.

  • Hned po uvítání jsme mohli vidět na obrazovkách tancující pandu za doprovodu pochodové kapely. Tancovalo se venku na ulicích, a jak Fiola dobře odhadnul, tancování se pomalu přesunulo z venkova přímo do divadla, kde se odehrávala samotná konference. Myslím, že pro ty, co se zúčastnili konference na místě, to musel být nepopsatelný zážitek. Každému už zaručeně bylo jasné, že se jedná o nový Just Dance 2019, který si budeme moci zahrát už v říjnu. A doufejme, že se dočkáme i recenze, kde bude Fiola převlečen za pandu, co tancuje spolu s Killerem.

  • Jako další jsme mohli vidět, jak vývojáři pokročili na pokračování hry Beyond Good And Evil. A myslím si, že většina z nás byla v úžasu stejně jako Killer s Fiolou. Přece jen jsme nečekali, že půjde o pokračování hry. Více jsme tento výstup rozvedli v našem článku, jenž si můžete přečíst zde.

  • Poté jsme pomalu přešli na bláznivou hru s motorkami s názvem Trial Rising. Pokud nevíte, o čem hra je, tak je to „jednoduché“. Dostat se z bodu A do bodu B, ale to by bylo moc jednoduché - proto budete muset skákat. Projíždět ohněm, kroužit na neskutečných smyčkách a nakonec se vyhýbat nejrůznějším nástrahám. Když to shrnete, tak získáte hru, u které se zaručeně nebudete nudit. Koukněte se na článek, co pro vás připravil Bárťas. 

  • Dále jsme viděli roztomilou, nevinně vypadající holčičku, co si vyrobila papírové letadlo a plánuje ho pustit do světa. V tu chvíli se nám ale změnil úhel pohledu, a bylo jasné, že vidíme téměř zničený svět, ve kterém sice vznikají samostatné kolonie, ale furt venku panuje nepořádek, který se budete pokoušet napravit v druhém díle The Division. Pokud chcete víc info, tak neváhejte a koukněte se na článek od Báry.

  • Co přišlo potom, asi málokdo čekal. Sál se setměl, na plátnech jsme viděli něco, co připomínalo les, a na pódiu se připravovaly hudební nástroje. Já osobně jsem doufal v nového Raymana, ale nakonec jsme byli svědky záběru popisující novu hrou ze světa Mario Rabits. To už jste mohli číst ve článku od Liturkeyho.

  • Následně jsme mohli vidět slušně zpracovaný cinematic trailer na pirátskou hru Skull And Bones. Ta už se ale připravuje již od doby Assassin's Creed: Black Flag. Jde vidět, že vývojáři mají hodně práce s vytvořením hry, ve které půjde pouze o piráty a souboje na mořích. Více info ve článku od Barťase.

  • Ubisoft poté přišel s něčím, co já bych nečekal. Oznámil nám svou první VR horrorovou hru Transference. Už při sledování záběrů, co nám byly vysílány na konferenci, jsem měl na těle husinu a nedokážu si představit hru hrát ve virtuální realitě. Více toho se ale dozvíte v článku opět od naší redaktorky Báry. 

  • Posléze nám bylo ukázáno pokračování hry The Crew. Jde o závodní hru, ve které byl upraven samotný engine a grafika. Co dále nám oznámili, že po omezenou dobu můžete získat zadarmo jedinou hru od Ubisoftu, co disponuje dedikovanými servery. Ano, jde o For Honor.

  • A pak přišlo to, co většina lidí čekala, že přijde. Jako každý rok byl oznámen nový díl Assassin's Creed, tentokrát s podnázvem Odyssey. Hra systémem pravděpodobně vychází z předchozího dílu, jen teď se ocitneme ve víru Peloponéských válek. To vám ale už zde napsal náš kolega Liturkey.