Destiny 2 bude pro novou generaci konzolí připraveno v den vydání, ale aktualizace pro Xbox Series X/S a PlayStation 5 vyjde 8. 12. letošního roku. Tento update vylepší hru a postará se, že Destiny 2 na Xboxu Series X a PS5 poběží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu, zatímco na Xbox Series S to bude také 60fps, ale pouze v rozlišení 1080p, jak uvádí tabulka níže.

Bungie potěšilo hráče, když oznámilo, že na konzolích bude možné přizpůsobit zorné pole. Vývojáři doufají, že nastavení a rozsah FOV bude podobný tomu na PC, ale bližší detaily se dozvíme později.

FunkceXbox Series XPlayStation 5Xbox Series S
Rozlišení4K4K1080p
Frekvence snímků60 FPS60 FPS60 FPS
Posuvník zorného poleAnoAnoAno
Rychlé načteníAnoAnoAno
Cross-gen hraníAno (Xbox One + Series S)Ano (PS4)Ano (Xbox One + Series X)

Jak už nějakou dobu víme, aktualizace pro novou generaci konzolí bude zdarma. Na Xboxu bude řešena přes program Smart Delivery od Microsoftu, ale stále nevíme, jak bude upgrade probíhat na PS5. Sony nechává tohle na samotných tvůrcích a vydavatelích. Jisté ale je, že i na PS5 bude vylepšení zdarma dostupné všem, co vlastní hru na PS4. Přitom je jedno, zda jde o fyzickou verzi hry na Blu-ray disku nebo digitální z PlayStation Store, respektive Microsoft Store.

Přečtěte si také: V den vydání Xboxu Series X/S bude plně optimalizováno 30 her