Druhá sezóna loňského Modern Warfare, která značila například návrat Ghosta nebo mapy Rust z Modern Warfare 2, už za několik málo dní skončí a 8. dubna začne sezóna třetí. O ní oficiálně víme datum a „návrat” jiné známé postavy - Alexe z kampaně hry, který nyní bude v multiplayeru hratelný.

Z promo obrázku níže stojí za pozornost hlavně jeho prostetická noha, jejíž přítomnost asi nikoho, kdo dohrál kampaň, tak úplně nepřekvapí. Díky dataminingu ale o třetí sezóně víme i další informace, jak už jsme informovali před týdnem.

Dočkat bychom se měli alespoň dvou nových map - Backlotu z původního Modern Warfare a Village z Modern Warfare 3, dvou zbraní - poloautomatické pušky SKS a pistole Renetti a dvou nových operátorů, již zmíněného Alexe a Ronina, který by měl na promo obrázku stát po Alexově pravici. Postava naopak po Alexově levici je dost možná Iskra, o níž se mluvilo už dříve.

Další detaily o třetí sezóně, především roadmapy, která nám dá definitivní pohled na to, na co se můžeme těšit, bychom mohli očekávat v následujících dnech.