Americké studio Naughty Dog, kde vznikly hity Uncharted a The Last of Us, pracuje na nové značce. Už dříve se o ní spekulovalo. Nyní dosud neoznámenou hru potvrzuje ilustrátor a scenárista Colin Lorimer.

Lorimer na LinkedIn píše, že pomáhá společnosti Naughty Dog při vývoji její nejnovější značky. V pracovních zkušenostech se vedle zrušeného multiplayerového The Last of Us zmiňuje o neoznámeném projektu. Se studiem, kde vzniklo mimo jiné Uncharted a The Last of Us, má spolupracovat od roku 2021. Působil také jako story artist u seriálu The Last of Us od HBO.

Když Naughty Dog zrušilo The Last of Us Online, potvrdilo vývoj více než jedné ambiciózní, zcela nové hry pro jednoho hráče. Předpokládá se, že jde o The Last of Us Part 3 a zbrusu novou značku. O té se spekulovalo v roce 2022. Když vyšlo The Last of Us Part I na PS5, tak hráči ve hře našli koncept naznačující nějaký fantasy projekt (tweet níže). Potom se u umělce spolupracující s Naughty Dog objevily záhadné koncepty. Dle jeho vyjádření ale nepocházejí ze žádného titulu. Vytvořil je, když hrál Assassin's Creed Valhalla.

Dle jiného životopisu, bývalého senior animátora studia Bend, měli tvůrci The Last of Us a Days Gone spojit síly při vývoji nové hry. Novou značku kutí také ve Bend. Na začátku roku 2022 měl prý dostat zelenou restart Uncharted. Návrat známé série mohl být naznačen v reklamě PlayStationu.