Pouhý víkend stačil hráčům k vytvoření zajímavých a někdy i vtipných modifikací pro PC verzi hry Resident Evil Village, která vyšla v pátek. Samozřejmě nesmíme zapomínat na demoverzi, která v rychlé případě modu sehrála svou roli.

Komunita série Resident Evil pokračuje ve využívání dětského pořadu Mašinka Tomáš. Zatímco u třetího dílu je k dispozici celá lokomotiva, tak Resident Evil Village si můžete obohatit o obličej lokomotivy Tomáše. Ten nahradí obličej lady Dimitrescu.

Líbí? Pokud to není vaše krevní skupina, tak se vám třeba budou zamlouvat sluneční brýle pro tuto upírku. Alespoň bude chráněná před denním světlem, kdyby náhodou vyšla ze svého temného hradu. Další modifikace lady Dimitrescu může přiblížit Mr X z předešlého dílu.

Pokud ani to, tak třeba váš vkus zaujme proměna tvrďáka Chrise Redfielda v neškodné mimino. Co říkáte?

Možná chcete spíše něco nekonvenčního. V takovém případě můžete sáhnout po modu nahrazující nůž plácačkou na mouchy. Máte chuť mlátit vlkodlaky a další havěť v Resident Evil Village plácačkou na mouchy? Záleží pouze na vás...

A co takhle proměnit obchodníka Dukea v Pudge z Doty 2 od Valve? I to je možné.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoli modifikaci, budete potřebovat Fluffy Mod Manager, jenž kromě implementace umožňuje upravit zorné pole.