Psychedelický horor Happy Game od tvůrců Botaniculy a Chuchla se opět hlásí o pozornost. Po vydání digitálních verzí na konci minulého roku přichází speciální fyzická edice PC verze.

Fyzická podoba Happy Game se připravuje v rámci Xzone Edice. Pochlubí se horizontálním mini-artbookem, na němž vyniknou unikátní kresby Járy Plachého – hlavního tvůrce hry z Amanita Design.

„Sběratelé se nemusí obávat, že by jim nový formát nepasoval do poličky k ostatním. Díky pevnému papírovému přebalu Happy Game krásně zapadne do řady k ostatním hrám Xzone Edice,“ uvádí tisková zpráva.

Balení obsahuje několik bonusů. Hráči se mohou těšit na exkluzivní černé samolepky se znepokojivými motivy, originální tetovačky i kartičku se sítotiskem na luxusním papíře a vlastnoručním podpisem Járy Plachého. Uvnitř balení je také Steam klíč pro aktivaci hry a soundtracku od kapely DVA.

Happy Game Xzone Edice obsahuje dvojjazyčné česko-anglické texty. Rozměry jsou 148x210 mm (54 stran).

Předobjednávky na Xzone.cz právě začaly a později bude edice k dispozici také na Amanita Design Store. Cena byla stanovena na 499 Kč (20 eur) a k vydání dojde v červenci letošního roku.