Warner Bros. může být další společností, která využije své známé postavy k vytvoření bojovky ve stylu úspěšné hry Super Smash Bros. Ultimate od Nintenda a Nickelodeon All Stars.

Informace se objevily na Redditu od jednoho uživatele a téměř všechny potvrdil novinář Jeff Grubb s tím, že studio NetherRealm, které je podepsáno za sériemi Mortal Kombat a Injustice, na tomto projektu nepracuje.

Titul s hrdiny Warner Bros. má mimo jiné přinést týmovou hru (Tag Team) a možnost vytvářet zajímavé bojové kombinace více postav. Co se jich týče, tak v seznamu mají figurovat Shaggy ze Scooby Doo, Gandalf z Pána prstenů, Tom a Jerry, Batman, Fred Flinstone, Mad Max, Harry Potter a Ron a Johnny Bravo.

Nápad na tuhle bojovku se měl zrodit po sérii memů zobrazujících Shaggyho jako jednoho z bojovníků v Mortal Kombatu. Warner Bros. měl tak dát zelenou projektu spojujícím více světů. Něco podobného jsme viděli ve filmu Space Jam: Nový začátek. Možná s tím souvisí nedávno zaregistrovaná ochranná známka Multiversus.

Jak se dá očekávat, tento projekt by nebyl krvavý a mohly by ho hrát i děti. Tím by Warner Bros. měl nejen krvavé a brutální bojovky jako Mortal Kombat a Injustice, ale také ty bez krve.