Studio NetherRealm oznámilo na svém Twitteru, že ukončuje podporu brutální bojovky Mortal Kombat 11. Titul již neobdrží žádná nová rozšíření, takže pokud jste čekali na nějakou svou oblíbenou postavu, která se do nejnovějšího dílu zatím nedostala, budete muset zamáčknout slzu.

Přečtěte si také: Došlo k odhalení soupisky hrdinů v Mortal Kombat 11

Vývojáři se rozhodli ukončit podporu svého titulu, aby se mohli plně soustředit na vývoj nové hry. O co se bude jednat, je zatím záhadou. Je ale možné, že se bude jednat o Injustice 3. Poslední díl vyšel v roce 2017. Nebylo by tedy vůbec divné, kdyby se studio chtělo k této sérii vrátit.

Za dva roky, kdy je Mortal Kombat 11 na trhu, zvládli vývojáři připravit hned několik rozšíření, která postupně do hry přinesla 12 nových postav. Kromě hrdinů z minulých dílů (jako Fujin či Mileena) se tvůrci rozhodli zabrousit do jiných zákoutí popkultury. Díky tomu byla krvavá bojovka rozšířena o postavy jako Spawn, Robocop, Rambo, Terminátor a Joker.

Mortal Kombat 11 je dostupný na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 a Nintendo Switch. Hra navíc loni v listopadu/novembri vyšla v ultimátní edici, která vám nabídne všechna rozšíření a k tomu navíc nějaké ty speciální skiny. Pokud se o hře chcete dozvědět víc, stačí mrknout na naši recenzi, která vám snad odhalí vše, co byste potřebovali vědět.