Konec října/októbra pravidelně provázejí halloweenské události ve hrách. Jinak tomu není ani v případě westernového opusu. Ve studiích Rockstar Games pro multiplayerovou část Red Dead Redemption 2 připravili nový režim Dead of Night, který připomíná Undead Nightmare, fantastické samostatné rozšíření původního Red Dead Redemption, a Hunt Showdown od Cryteku.

Od módu Dead of Night nečekejte žádnou velkou zápletku, dobrou zprávou je dlouho očekávaný návrat zombíků do Red Dead, tentokrát jako součástí speciální PvP a PvE výzvy. V Dead of Night budou čtyři týmy soupeřit proti sobě a do cesty se jim připletou krvelační zombíci. Pokud najdete masku Night Stalkera, získáte nadpřirozené schopnosti a velkou konkurenční výhodu.

Zaujal vás Dead of Night režim? Tak si ho nezapomeňte vyzkoušet v následujících sedmi dnech. Jenom tak se může těšit na trojnásobné množství zkušenostních bodů.

Dalším lákadlem do světa Red Dead Online je bezplatné rychlé cestování. Do 26. 10. můžete rychle cestovat po mapě a zkoumat různá místa a chytat zvířata, aniž byste za to museli platit svými těžce vydělanými in-game penězi.

Kromě Dead of Night byl dnes spuštěn také Halloween Pass. Koupit si ho můžete za 15 zlatých prutů a obsahuje unikátní a sezónní věci, mystické variace zbraní, nové odměny, filtry pro fotografování a mnohem více.

Přečtěte si také: Velká aktualizace pro Red Dead Online vás vezme do přírody

Red Dead Online je zdarma dostupné všem majitelům Red Dead Redemption 2 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Halloweenské speciality běží od dnešního dne do 16. 11. 2020.