Již předevčírem jsme vás informovali o nespokojenosti fanoušků společnosti Rockstar Games. Především pak hráči Red Dead Online svoji nevoli dali jasně najevo klaunským protestem. Nyní je však čas opět nahradit klaunské čepice pořádným kovbojským kloboukem a vydat se směr divočina. Ta totiž nabídne nové velké dobrodružství v aktualizaci nazvané The Naturalist. Do online divokého západu díky ní přibudou legendární zvířata a bude jen na vás, jestli se rozhodnete je lovit, nebo naopak chránit. 

Příběh nové aktualizace začíná ve Welcome Centru ve městě Strawberry. Zde potkáte dva nové hlavní protagonisty Harriet Davenportovou a Guse Macmillana. Dva nesmiřitelné protivníky v souboji o přírodu. Harriet se celý život snaží zvířata studovat a chránit, naopak Gus je člověk, který v legendárních stvořeních vidí hlavně zisk. Mezi tuto dvojici nastupujete vy a je jen na vás, kterého z těchto dvou soupeřů podpoříte. Čekají vás tak dvě cesty, kterými se můžete dát a s nimi spojené i speciální odměny. Jestli se rozhodnete jít cestou ochránce přírody, čekají vás za odměnu nové dovednosti, popřípadě uspávací puška Varmint. Pytlácká stezka vás zase přivede k jedinečným kusům oděvu a jiným věcem se zvláštními výhodami. Dokonce se můžete pokusit to zahrát na obě strany, vývojáři však varují, že si toho Harriet určitě všimne. 

Přečtěte si také: GTA Online a Red Dead Online budou výrazně rozšířeny

The Naturalist expanze kromě výše zmíněného přináší i pět nových dynamických událostí pro svět Red Dead Online, nové kolekce, denní výzvy a samozřejmě obrovské množství vizuálních možností pro vaše oblečení, zbraně a všeho co se dá ve hře změnit. Navíc jsou k dispozici dvě zbraně: elephant rifle a vylepšený luk. V některých obchodech ve virtuálním světě si také můžete zakoupit zbrusu novou kameru s lepší pohyblivostí, možností identifikovat zvířata a po vzoru Instagramu přináší i filtry. No a samozřejmě nemůže chybět ani nový Outlaw Pass. Pokud chcete vidět, co všechno nabízí, stačí navštívit stránky hry.

Aktualizace The Naturalist je v současné době již k dispozici a zdá se jako dobrý důvod, proč se vrátit na Divoký západ a opět nasadit kolty proklatě nízko. Jestli ale čekáte na novinky i do modernějšího Los Santos, tak i GTA Online čeká v dohledné době „zábavná kombinace různorodého nového obsahu se širokou škálou zážitků“. Alespoň takto nás ujišťoval Rockstar v minulých dnech, bohužel však nevíme, kdy se této široké škály zážitků dočkáme. Vše by se ale mělo stihnout během letošního léta.