Studio Rockstar Games remastery Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas ještě neoznámilo. Nedávno jsme se ale o nich dozvěděli prostřednictvím důvěryhodných zdrojů serveru Kotaku. Později informace potvrdily další zdroje. Původně to vypadalo, že GTA Remastered Trilogy dorazí na trh koncem října nebo v průběhu listopadu tohoto roku (s tím, že PC verze může být odložena na rok 2022). Nyní to vypadá, že odklad postihl všechny verze a Rockstar s nimi počítá na rok 2022.

S tím tentokrát přišel Tom Henderson na svém Twitteru. Napsal, že nevěří uvedenému vydání. Místo října nebo listopadu se prý trilogie dočkáme někdy v roce 2022.

Odklad na příští rok by nebyl překvapením. Kvůli pandemii covidu-19 se s problémy ve vývoji potýká mnoho týmu a nejedna hra byla již odložena. Možná si v Rockstaru nejsou ještě úplně jisti, kdy zvládnou GTA Remastered Trilogy vydat, a proto s oznámením nespěchají. Mezitím je Grand Theft Auto 5 a GTA Online stále potvrzeno na 11. 11. 2021 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.