Největší aktualizace multiplayerové části Grand Theft Auto V se blíží. Už 15. prosince/decembra vydají Rockstar Games bezplatný přídavek Cayo Perico Heist, který do GTA Online přinese nový heist a i celý ostrov. Sama společnost popisuje Cayo Perico Heist jako největší, nejodvážnější a akcí nabitý update.

Ostrov je součástí nového heistu. Jmenuje se Cayo Perico a bude vaším cílem. Na něm na vás čeká ohromné bohatství v podobě zlata, umění a peněz. Než se k tomu všemu dostanete, bude třeba si poradit s ochrankou ostrova. Zvolíte opatrný přístup, nebo vyrazíte přední dveře a k cennostem se prostřílíte? Volba je čistě jen na vás.

Přečtěte si také: Rockstar Games naznačuje očekávané GTA VI

Vývojáři lákají na zcela jiný design heistu, který budete moci splnit sami bez pomoci ostatních hráčů. V případě, že si chcete zahrát ve skupině, můžete k sobě přizvat až tři další hráče.

Rockstar Games mají v plánu příští rok vylepšit GTA V pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Navíc vydají GTA Online samostatně. V rámci PS Plus ho na PS5 získáte bez dalších investic.