Před několika dny jsme psali, že se pro GTA Online chystá největší aktualizace od jeho vydání v roce 2013. Ta do hry přináší nejen hromadu nových vozidel, zbraní, vybavení, písniček a všeho možného, ale také nový heist a celý ostrov zvaný Cayo Perico. Čeká nás toho opravdu hodně, na to, že se jedná o aktualizaci pro více jak sedm let starou hru. A přesně z důvodu jejího stáří se čím dál tím hlasitěji mluví o jejím nástupci. Ta nejzajímavější spekulace však přišla od samotných tvůrců této kultovní série, potenciální šestý díl totiž naznačili v krátkém teaseru pro zmiňovanou aktualizaci.

Přečtěte si také: GTA Online čeká největší aktualizace od roku 2013

Tato teorie je postavena na základě GPS souřadnic umístěných ve spodní části krátké ukázky. Po zadání těchto hodnot do aplikace Google Earth se před vámi objeví na první pohled nezajímavá a opuštěná silnice. Když se však podíváte pozorně, tvar této prašné cesty kdesi ve středu americké Virginie jednoznačně připomíná tvar římské číslice VI, což samozřejmě mezi fanoušky spustilo naprostou lavinu. 

Existuje však celá řada fanouškovských teorií a je zde i možnost, že tohle je jen jedna velká náhoda nebo si s námi Rockstar Games jen hraje. Mnohem pravděpodobnější se však zdá, že je to opravdu první velká stopa, která povede až k odhalení samotného GTA VI. Určitě tak budeme sledovat i další náznaky, jelikož věříme, že tyhle souřadnice nevedou jen do slepé uličky.