Rockstar komunitě svých online verzí Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption 2 slíbil velké aktualizace, které do her dorazí v průběhu letošního léta. Příznivci westernové akce se masivního updatu dočkají už zítra 28. července a zaměřen bude na ty, kteří mají rádi průzkum. Očekávat mají Frontier Pursuit s tajemným naturalismem, novou roli, Outlaw Pass, spoustu komunitou žádaných funkcí a opravu stávajících problémů.

GTA Online zase v dohledné době čeká „zábavná kombinace různorodého nového obsahu se širokou škálou zážitků“. Datum vydání aktualizace ale v současné době nemáme. Místo toho Rockstar ujistil, že na obě hry nezapomněl a do konce roku chystá ještě další rozsáhlé aktualizace, včetně nových rolí a rozšíření těch stávajících v Red Dead Online a vůbec největší update pro GTA Online, jenž nabídne Heisty na zcela novém místě.

Přečtěte si také: Remake GTA San Andreas by vypadal úchvatně, další podpora pro Dying Light, nová verze Original War

Rockstar se tímto způsobem snaží uklidnit komunitu, zejména tu v Red Dead Redemption 2. Hráči před týdnem protestovali. Všimli si, že vývojáři na Red Dead Online tak trochu zapomněli. Aby na sebe upozornili, rozhodli se převléct za klauny a dělat různé hlouposti. Jak se zdá, tak se jim to povedlo. Na záznam jejich počínání se můžete podívat níže ve videu.

Americké studio na závěr prohlásilo, že i nadále bude bojovat s podvodníky a vynasnaží se, aby v GTA Online i Red Dead Online nebyli podvodníci a toxičtí hráči.