Věděli jste, že kozy nemají horní zuby? Ale teď vážně, pokračování kozího simulátoru, který hrdě přeskakuje číslo dvě, bude bláznivější, šílenější, a ještě více kozí, než je první díl. Že tomu nevěříte? Tak se rychle podívejte na nový trailer, ve kterém se naprosto přesně ukazuje, co taková koza dovede.

Vžijte se do hlavní představitelky kozy s jazykem skoro až na podlahu a dělejte, co umí kozy nejlíp. Dělat bordel! Kolečkové brusle, křídla pegase a líbivý roh? Nebo raději rytířskou tuniku s opravdu dlouhou tyčí a můžete si rozdat rytířské souboje třeba na šňůře na prádlo.

Zde totiž není nic nemožné, tady se i ty nejdivočejší sny mohou změnit v realitu, a přesto se vám nic nestane. Jako perfektně trénovaná akrobatická koza z gumy se maximálně tak odrazíte a jdete dělat katastrofu do jiné části města. Doporučujeme si vzít taxíka. Bez taxíkáře, řídit bude totiž tahle fešná koza. Anebo zkuste najít kaskadérské dělo, prý to taky funguje.

K dokonalosti vám chybí jeden poslední krok. A to, najít si své stádo koz! Nebo prasat, či žiraf, to je už jedno, a zavařit lidem, které nebohé tvorečky, jako jsou kozy, zavírají do ohrad nutí je k těžké práci nic nedělání. Hmm... nic nedělání, co tak zkusit jógu?

Pokořit a týrat lidské plémě budete moci 17. 11. 2022 a už teď si samozřejmě můžete hru pre-udderovat pro počítače, Xbox Series X|S a PS5.