Ubisoft to s Ghost Recon: Breakpoint nevzdává, francouzská společnost nadále věří, že se tahle taktická akce může vrátit na vrchol. K jeho dosažení má pomoci nová aktualizace. Vyjde 24. 3. a přidá do hry nový mód, který hráčům umožní užít si Ghost Recon: Breakpoint po svém, včetně deaktivace loot systému.

V rámci Immersive Mode si budete moci přizpůsobit hru podle svého. Dokonce bude možné deaktivovat loot systém, abyste nemuseli měnit zbraně a další vybavení jako v Diablu nebo Destiny. Po vypnutí loot systému už nebude záležet na statistikách, respektive jednotlivých úrovních vybavení, a vy můžete svou oblíbenou zbraň neustále používat a poradit si i s těžšími protivníky.

V novém režimu bude možnost přizpůsobit si vytrvalost a zdraví svého hrdiny. Sami si vše určíte, včetně regenerace zdraví, která půjde zvýšit, omezit nebo zcela odstranit. Ubisoft nezapomněl ani na možnost přizpůsobit si rozhraní a mini-mapu.

Pokud se nebudete chtít v nastavení vrtat, zvolíte si buď standardní nebo realistickou hru. Změny se nebudou týkat online zážitku. V něm můžete stále hrát s přáteli bez ohledu na to, co jste si nastavili.

Dle Ubisoft jde o nesložitější a nejambicióznější aktualizaci hry. Tak snad se vývojářů povede, zpětná vazba bude pozitivní a Ghost Recon: Breakpoint napraví dojem. V recenzi hra obdržela 4/10.