Po vzoru GTA Online se bude prodávat samostatně i Ghost of Tsushima: Legends. Kooperativní část samurajské akce si zájemci budou moci koupit od 3. 9. letošního roku za 19,99 eur ve verzích pro PlayStation 5 a PlayStation 4. Pokud majitel Ghost of Tsushima: Legends poté zatouží po singleplayerovém příběhu, bude si moci dokoupit zbývající obsah, včetně původní kampaně a rozšíření s ostrovem Iki.

Studio Sucker Punch navíc připravuje nový PvP režim Rivals. V něm budete bojovat nejen proti vlnám nepřátel, ale také soupeřit s druhým týmem. S ostatními hráči nebudete přímo bojovat, nýbrž zabíjením AI protivníků budete získávat negativní efekty, které pak pošlete soupeřům. Negativní efekty například znemožní nákupy, stejně tak mohou uvalit kletbu v podobě úbytku zdraví, výbuchů atd. Jakmile utratíte dostatek této nové herní měny, odemknou se vám finální vlny, které musíte dokončit dříve než druhý tým, abyste vyhráli.

Ve stejný den dojde na Gear Mastery. V rámci tohoto nového systému budete moci vylepšovat zbraně až na 120. úroveň, a nakonec odemknout druhý perk a nové dovednosti společně s technikou.

Vývojáři plánují kooperaci dále vyvážit a přidat nové mapy pro Rivals a Survival, které jsou inspirovány ostrovem Iki. K těmto a dalším novinkám by mělo dojít od 10. 9. do 1. 10.

Připomeňme, že Ghost of Tsushima Director's Cut vyjde 20. 8. na PS5 a PS4.