Ghost of Tsushima je nejrychleji prodávanou novou značkou pro PlayStation 4. Samurajská akční adventura s 2,4 miliony prodanými kopiemi za tři dny od vydání překonala Horizon Zero Dawn, kterému trvalo dosáhnout na 2,6 milionu dlouhé dva týdny. Pokud patříte mezi majitele Ghost of Tsushima, tak si pro vás studio Sucker Punch připravilo patch s označením 1.05.

Přečtěte si také: Prophecy je záhadná středověká hra od tvůrců Ghost of Tsushima

Aktualizace je již dostupná a přidává nové úrovně obtížnosti pro náročné i nenáročné hráče. Hráči z prvního spektra si mohou vybrat Smrtící úroveň, která zvyšuje realismus v boji tím, že zdraví Jina je křehčí, nepřátelé jsou agresivnější a rychleji si vás všimnou.

Druhá nová obtížnost je lehčí a určena pro nenáročné hráče, kteří si chtějí vychutnat zejména samotný příběh. Při této obtížnosti nepřátelé na Jina neútočí v době jeho léčení. Boj je také méně intenzivní a umožní vám více času na reakci. Ve stealthu jste méně nápadní a nepřátelům trvá déle, než vás detekují.

Aktualizace také přináší možnost zvětšit si titulky, popis misí a další text o 150 procent a vybrat si barvu titulků. Kromě bílé je ve hře žlutá, modrá, červená a zelená. Samozřejmostí je také oprava různých chyb a problémů.

Na internetu se rovněž objevilo srovnání verze z E3 2018 a finálního produktu. Hra vyšla na PS4 s českými titulky.