Vývojáři bezplatného akčního RPG titulu Genshin Impact plánují na konci měsíce vydat velkou aktualizaci a oživit svou hru. Verze 2.0 přináší řadu nových funkcí.

Update nazvaný The Immovable God and Eternal Euthymia vyjde 21. 7. a přináší cross-save podporu. Díky ní můžete přenášet svůj postup z libovolné platformy. Součástí je nová oblast Inazuma, která je třetím velkým městem ze sedmi plánovaných. Při průzkumu se setkáte s různými kulturami, tvory a záhadami.

„Na rozdíl od Mondstadtu a Liyue je Inazuma ze všech stran obklopena mořem a tvoří ji šest hlavních ostrovů, které často doprovází silný mořský vítr a bouřky,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Přečtěte si také: Nejdražší hra na světě, Xbox Live Gold má být zrušen, Titanfall není důležitý

Metropoli vládne jistý Electro Archon. Vývojáři slibují „obrovské množství“ příběhového obsahu v podobě úkolů souvisejících s panovníkem a vedlejších misí. Přibudou také noví bossové, které je třeba porazit, a vybavení, které je třeba získat.

S aktualizací 2.0 se do Genshin Impact dostanou také tři nové hratelné postavy: Ayaka, Yoimiya a Sayu s velkým obouručním mečem. V neposlední řadě update obsahuje propracovanější stínování postav a podporu haptické odezvy pro ovladač DualSense na PS5.

Genshin Impact si můžete zahrát na PC, PlayStationu 5, PlayStationu 4 a mobilních zařízeních. Studio miHoYo pracuje na verzi pro Nintendo Swtitch.