Po úspěchu PC verze se Gas Station Simulator dostane nejen na konzole PlayStation a Xbox, ale čerstvě je potvrzen i port na Nintendo Switch.

Novinku oznámila generální ředitelka DRAGO Entertainment Joanna Tynor prostřednictvím polského investičního webu Comparic:

„S potěšením oznamujeme, že náš vlajkový titul bude dostupný také ve verzi pro extrémně populární konzoli Nintendo Switch. Implementaci portu jsme svěřili společnosti MD Games, která má v této oblasti bohaté zkušenosti. Jsme spokojeni s naší dosavadní spoluprací, MD Games pro nás vytvořilo port Treasure Hunter Simulator na PS4 a Xbox One. MD Games také připraví Gas Station Simulator pro PlayStation 4, Xbox One a konzole nové generace, což jsme nedávno oznámili. Implementace všech portů je naplánována na rok 2022 .“

Polské studio poté sdílelo tuto novinku sdílelo i na své stránce na Twitteru.

Nedávno studio oznámilo nový titul z herního světa Gas Station Simulatoru s názvem Road Diner Simulator. V tomto simulátoru si koupíte opuštěnou restauraci, kterou budete mít za úkol postupně zdokonalovat a obnovit ji tak do její zašlé slávy.

Při vylepšování opuštěného bistra nesmíte zapomenout obsluhovat hladové zákazníky, řídit personál a zajistit, aby byl podnik ziskový. Bistro pochází z konce 50. let a není v provozu od poloviny 90. let. Asi si dokážete představit, že tady bude hodně práce s renovací. Ta je ale pouze začátek dlouhé cesty. Začnete s obyčejným a jednoduchým nádobím, jídlem a nějakými nápoji, které budete prodávat svým, zpočátku několika málo zákazníkům. Postupně budete svou restauraci rozšiřovat, modernizovat, pořizovat nové vybavení a nabízet nové pokrmy a nápoje.

Poté přichází na řadu rozšíření samotné budovy, abyste měli více místa pro stoly nebo dokonce hry. Můžete změnit vzhled bistra, aby odrážel vaši nabídku, postavit parkoviště nebo autokino.

Přesný termín vydání není znám, ale mělo by to být během příštího roku. Zatím je potvrzena pouze verze pro PC. Tady jsou první obrázky: