Začátkem letošního roku si vývojáři Forzy Motorsport nasypali popel na hlavu a oznámili velké změny točící se kolem třech nejčastěji kritizovaných bodů. Na prvním místě seznamu je progres vozu, který se už brzy dočká vytoužených změn.

Studio Turn 10 chce hráčům dopřát svobodu při stavbě automobilu a odemkne všechny díly pro každý vůz od první úrovně. Komponenty bude možné instalovat v libovolném pořadí, od výměny motoru přes závodní pneumatiky až po karosérii.

Vítanou novinkou bude ještě nákup Car Pointů za herní kredity, abyste mohli díky kreditům začít hned s úpravou aut. V současné době v Turn 10 testují kurz 4 500 kreditů za 500 CP. Ceny za díly budou různé v závislosti na voze. Nadále bude možné využívat slev u prodejců za věrnost k dané značce.

Popsané změny dorazí do hry v březnu. Přesné datum zveřejněno nebylo. Teď v únoru dojde na řadu oprav a vylepšení, včetně grafiky, stejně tak dorazí očekávaný legendární okruh Nordschleife. Potom přijde na řadu úprava systému závodních pravidel a hojně kritizovaná umělá inteligence závodníků. Více zde.