V srpnu minulého roku fanouškům Forzy Motorsport zatrnulo. Dozvěděli se, že legendární okruh Nordschleife bude v den vydání ve hře chybět a dorazí až na jaře 2024. V rámci probíhajícího velkého vylepšení hry si však vývojáři našli čas a překvapili. Populární Severní smyčka Nürburgringu bude součástí únorové aktualizace.

Nordschleife je kus historie motorsportu. Jde o náročný okruh o délce 20,8 kilometru, který se vyznačuje mnoha náročnými zatáčkami, dlouhými rovinkami a celkovým převýšením kolem 300 metrů. Závodníci z celého světa ho považují za zkoušku rychlosti, přesnosti a vytrvalosti. Vy si tohle vše budete moci vyzkoušet na svou virtuální kůži v nejrůznějších singleplayerových a multiplayerových režimech Forzy Motorsport.

Součástí v pořadí páté aktualizace bude řada oprav a vylepšení hry, včetně grafiky a umělé inteligence. Konečně budete moci přeskočit trénink bez jeho zahájení. Dlouhý seznam oprav najdete tady. Minulý týden vyšel čtvrtý update s ikonickou Daytonou a novými vozy. Také se hodí připomenout, co vše plánuje studio Turn 10 opravit/vylepšit/změnit.

V záznamu posledního dílu Forza Monthly můžete vidět krátké záběry z okruhu Nordschleife.