Společnost Microsoft potěší všechny závodní nadšence, kteří rádi hrají s českými titulky. Nová Forza Motorsport, která je restartem série, bude mít českou lokalizaci ve formě titulků. Přeloženo bude také rozhraní.

Informace jsou uvedeny ve výpisu podporovaných jazyků na stránkách Xboxu. V češtině je také Forza Horizon 5.

Pokud se právě chcete radovat a těšit se, že lokalizaci budou mít další připravované hry od Microsoftu, jmenovitě třeba Hellblade 2, Avowed, Microsoft Flight Simulator 2024, South of Midnight, Clockwork Revolution nebo nové Fable, tak to jisté není. Firma překládá sporadicky.

Forza Motorsport láká hráče na závodění ve více než 500 detailně vymodelovaných automobilech, včetně moderních závodních vozů. Dočkat se máme více než 100 nových aut. S tímto početným zástupem si užijete ve 20 prostředí a na oblíbených tratí. K dispozici bude také přes 800 výkonnostních vylepšení a zcela nový zábavný a odměňující zážitek pro jednoho hráče v režimu kariéry. Více jsme o kariéře napsali zde.

Forza Motorsport vyjde 10. 10. letošního roku na Xbox Series X/S a PC. Hra bude v den vydání dostupná také v Game Passu.