O PvPvE survival režimu Daybreak neslyšíme poprvé. Dosud nepředstavený mód se minulý týden objevil v dokumentech soudního procesu společností Epic Games a Apple. Dnešní aktualizace Fortnite záměr vývojářů potvrzuje. Ve zdrojovém kódu battle royale hitu byly nalezeny důkazy, a dokonce i zajímavá část popisu.

„Probudíte se sami a beze zbraně na pobřeží ostrova, aniž byste si pamatovali, jak jste se tam dostali. Najděte rychle zbraně a munici. Až padne noc, po kopcích se začnou potulovat nestvůry lovící kořist. Dávejte pozor na další trosečníky, kteří se mohou stát vašimi cennými spojenci v boji o přežití na stále nepřátelštějším ostrově.

Přečtěte si také: Kdy vyjde Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine, Skull & Bones a Prince of Persia od Ubisoftu?

Po cestě hledejte součástky, které lze použít k opravě jedné ze sestřelených helikoptér umístěných poblíž středu ostrova. Pokud najdete správné součástky a máte dostatek paliva, můžete dokončit nemožný útěk!

POZNÁMKA: hráči, kteří nastupují s týmem, budou odděleni. Vyhledejte své přátele nebo jiné hráče na ostrově a vytvořte nový tým! Opravte choppu a utečte z ostrova dřív, než se bouře třetí nocí přiblíží.“

Nové detaily naznačují, že se Daybreak blíží mnohem rychleji. Datamineři v souborech Fortnite našli dokonce speciální úkol související s nalezením všech rozbitých částí dalekohledu. Není ale jisté, čeho je tento úkol součástí.