Francouzské studio Cyanide nám konečně ukázalo plnohodnotný trailer lákající na jejich připravované akční RPG nazvané Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Stalo se tak o víkendu v Berlíně na PDXCONu 2019. I přesto nejde o žádnou ukázku hratelnosti, jen se ve filmovém podání díváme na to, co nás v titulu čeká.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood je akční RPG, v němž hrajete za Cahala, vyhnaného vlkodlaka, který se vrací do svého klanu, aby pomohl ohroženému druhu a zabránil narušení rovnováhy přírody. Cahal s ostatními vlkodlaky bude bojovat proti mocné upíří korporaci Pentex.

„Příběh se odehrává na americkém severozápadě a Cahal se může transformovat do podoby vlka, člověka nebo vlkodlaka. Transformace bude důležitá pro plnění různých úkolů, včetně průzkumu prostředí, konverzace a boje. Každá forma má tedy svou specifickou hratelnost. Vlčí formu budete využívat při průzkumu, sledování, špionáži nebo při cestování úzkými průchody. Lidská podoba slouží pro interakci, ať už jde o obsluhu strojů nebo rozhovory s lidmi. Forma vlkodlaka je ideální k boji. Ale pozor, při této formě může Cahala postihnout šílenství a on nebude vědět, kdo jsou přátelé a kdo nepřátelé. Jediným způsob, jak se zbavit šílenství je zabít všechny přítomné, bez ohledu na to, co jsou zač,“ informovali jsme vás v předešlé novince.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood vyjde v průběhu příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jak se vám hra líbí?