Vývojáři ambiciózní modifikace Fallout: London se blíží do velkého finále. Po letech tvrdé práce jsou pomalu, ale jistě připraveni zveřejnit svůj mod. Ten ale ze začátku nebude dostupný pro všechny hráče Falloutu 4.

Že modifikace nebude fungovat na konzolích, tak to není překvapení. Co ale zamrzí, tak je prozatímní nekompatibilita s verzí na Epic Games Store. Je to z důvodu toho, že Epic nepodporuje klíčovou funkci potřebnou pro spuštění modu. Tou je návrat ke starší verzi Falloutu 4. Po komplikacích se totiž autoři rozhodli ignorovat next-gen aktualizaci, protože není dostatečně stabilní.

Lidé z Team FOLON se s poslední aktualizací Bethesdy trápili už dříve. Kvůli jejímu příchodu odložili vydání Fallout: London. Jak to vypadá, tak jim už došla trpělivost a nechtějí už řešit problémy, které 14GB update přinesl.

Jak víme z dřívějška, vzhledem k velikosti bude Fallout: London už brzy distribuován skrz GOG a fungovat bude na GOGu a Steamu. Tvůrci svou modifikaci popisují jako obrovské rozšíření. Nabídne zcela nový příběh s novými hlavními i vedlejšími misemi v postnukleárním Londýně s 15 čtvrtěmi, kde nebudou chybět známé památky a zajímavosti, jako Big Ben, ruiny slavného Londýnského oka (London Eye) nebo zničená Národní galerie.