11. 12. v jednu ráno našeho času začíná slavnostní udílení cen nejlepším hrám roku. The Game Awards tradičně nabídne spoustu oznámení a trailerů pro hry, které vyjdou v roce 2021 a dalších letech. Čím jsme této akci blíže, tím častěji se objevují spekulace. S jednou takovou přišel respektovaný Imran Khan z Kinda Funny.

Bývalý senior editor amerického magazínu Game Informer, který v minulosti několikrát přinesl správné informace, se na sociální síti Twitter zaměřil na Elden Ring. Podle něho uvidíme brzy trailer. To jde ruku v ruce s dřívějšími neoficiálními zprávami o velkolepém videu během The Game Awards. Vypovídá o tom i čilý ruch v marketingovém oddělení vydavatelské společnosti Bandai Namco, respektive na sociálních profilech jednotlivých zaměstnanců, kteří nesměle naznačují.

Vzápětí se objevil Lance McDonald, který stojí za patchem pro Bloodborne (díky němu jste si hardcore RPG mohli na PS4 Pro zahrát při 60 snímcích za sekundu), a vyslal do světa další zprávu. Elden Ring má být téměř hotov a brzy začne reklamní masáž. Japonské studio FromSoftware hodlá hráčům nový titul řádně ukázat a připravit je na další nelehké dobrodružství.

Elden Ring byl oznámen v minulém roce na E3. Spokojit jsme se museli s jedním trailerem. Vlastně pořádně ani nevíme, co máme od hry čekat. Jisté je, že jde o nové hardcore RPG zasazené do otevřeného světa. Tvůrci se mohli spolehnout na slavného spisovatele George R. R. Martina. Autor fantasy románů Píseň ledu a ohně pomáhal s vytvořením nového, temného a nebezpečného fantasy světa.