Ubisoft pokračuje v moderním nešvaru, ještě před vydáním hry Avatar: Frontiers of Pandora představuje placený dodatečný obsah. Pandora bude rozšířena o bonusový úkol a dva větší přídavky. Majitelé Season Passu získají ještě exkluzivní vybavení pro svou postavu i Banshee.

Podrobnosti v novém traileru prozradila zástupkyně kreativního ředitele Andrada Greciuc. Dodatečný úkol se jmenuje Familiar Echoes a budete v něm mít za úkol sabotovat vojenskou základnu RDA a nabourat se do jejich tajných dat. DLC bude dostupné držitelům Season Passu v den uvedení hry na trh.

V létě nadcházejícího roku dorazí příběhové rozšíření The Sky Breaker. V něm se vypravíte do nových oblastí Horních pláních, kde se stanete svědky znepokojivých události. Setkání klanů naruší velký stín na obloze a hlavní hrdina se starými přáteli musí bojovat proti členům frakce RDA.

Druhý příběhový dodatek se jmenuje Secrets of the Spires, bude dostupný na podzim 2024 a také vás zavede do nového regionu v Západní hranici, kde těžba RDA způsobuje strašlivé škody. Hráči využijí svého Banshee a pustí se do vzdušných soubojů, aby odhalili tajemství této nové oblasti s kaňony a obnovili mír dříve, než bude pozdě.

Pokud se na akci Avatar: Frontiers of Pandora těšíte, tak po vývojové stránce je dokončena. Nic nebrání tomu, aby 7. 12. letošního roku vyšla na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Konzolové verze předobjednáte například na CZC.cz, včetně Gold Edition obsahující Season Pass.

Připomínáme naše dojmy z hraní.