Vývojáři ze studia Massive plní slib a vydávají druhou velkou aktualizaci pro Star Wars: Outlaws. Je součástí plánu, aby se z akční adventury stala lepší a lákavější hra.

Patch přináší více než 100 změn, opravuje problémy s kamerou a zlepšuje chování NPC, včetně jejich pozic a tras hlídkování. Tím aktualizace pokračuje ve vyladění stealth zážitku, aby si hraní užili i ti, co se rozhodnou plížit ve stínech a potichu likvidovat protivníky.

Při hraní si můžete všimnout, že je snazší ovládat speeder. Byla totiž vylepšena kamera a odezva tohoto vznášedla. Dále kolize. Kay by už tak často neměla vypadávat ze speederu. Když jsme nakousli kameru, tak bylo celkově zvětšeno její zorné pole.

Další novinkou jsou vylepšené animace při pohybu Kay i boji zblízka. Pochopitelně došlo na opravu různých problémů a lepší optimalizaci. Aktualizace má 5,6 GB na PC, 4,7 GB na Xboxu Series X/S a 3 GB na PlayStationu 5.

Celý seznam změn najdete tady. Ubisoft tvrdí, že aktualizace je založena na zpětné vazbě fanoušků. Tvůrci jsou odhodláni nadále pozorně naslouchat a pokračovat v podpoře Star Wars: Outlaws. 21. listopadu/novembra se začne hra prodávat na Steamu a vyjde první placené rozšíření s názvem Wild Card.